Chat Message Icon
Email Message Icon

The way you live, inspires us to create

INTERIEURADVIES & -ONTWERP

Voor tijdloze ontwerpen waarin rust,

contrast en een gezonde dosis lef centraal staan.

Creative Designer Drawing on Digital Tablet

Online advies

€ 295,00

Afspraak binnen 5 werkdagen

Interior designers discussing project

Advies aan huis

€ 475,00

Modern Living Room Interior design

Totaalpakket

va. € 1995,00

Giftcard

over over over over

Vaak hoor ik van klanten: "Dit had ik ​totaal niet verwacht, maar het is precies ​wat ik zocht." Op dat moment weet ik: ​missie geslaagd!


In balans, contrastrijk, warm met een gezonde dosis lef. Dat is de ​perfecte typering voor de interieurs die ik ontwerp. Tien jaar ​geleden heb ik, na een studie tot interieurontwerper en ruime ​ervaring bij ontwerpstudio’s, Roomz opgericht. Door de jaren heen ​heb ik een team van vakmensen en leveranciers om me heen ​verzameld waarmee steeds weer een topinterieur wordt ​gerealiseerd.


Ik ben altijd op zoek naar de perfecte balans tussen rust en de ​verrassing die een interieur eigenheid geeft. Want saai, dat is geen ​optie. Ik streef naar échte verbinding met mijn klanten en ik duik ​graag in hun leefwereld. Als interieurontwerper sta ik bekend om ​mijn eerlijkheid, praktische aanpak, ervaring, en toegankelijkheid.


Benieuwd wat Roomz voor jou kan betekenen? ik vertel je er ​graag meer over!


Jaimie van de Sande

Chat Message Icon
Telephone
Mail Icon
Referenties Referenties

Heerlijk ontzorgd

Jaimie heeft een prachtig advies uitgewerkt. ​Passend bij ons, creatief en stijlvol.

Het contact is zeer prettig. Ze is goed bereikbaar, ​duidelijk en zeer klantvriendelijk. Met een paar ​woorden en sfeer impressies weet ze precies wat je ​nodig/behoefte aan hebt. Het advies is compleet, ​goed onderbouwd en fijn uit te voeren. Dankjewel ​voor alles!! We zijn hele blij mensen en heerlijk ​ontzorgd door jou. We gaan ervan genieten!!!


Angela, Utrecht

5 Star Rating Icon

Echt de moeite waard!

Roomz heeft ons laten zien dat door onze eigen ​meubels op een andere manier neer te zetten en ​andere kleuren toe te passen we helemaal niet alle ​meubels hoeven te vervangen. Ook heeft Jaimie ​voor ons een lichtplan uitgewerkt. Nooit gedacht ​dat dat zo een verschil zou maken. Echt de moeite ​waard! Wij kunnen Roomz dan ook bij iedereen ​aanbevelen. Dankjewel Jaimie, het is weer fijn om ​thuis te komen!

Janneke Janssens, Eindhoven

5 Star Rating Icon

Zeker een aanrader

Jaimie adviseert over zowel indeling, verlichting, ​opstelling, kleuren als materialen en maakt het ​heel concreet in haar advies. Erg knap hoe al ​haar voorstellen aansluiten op onze wensen. ​Daarnaast denkt ze ook heel praktisch mee. Met ​iedere vraag die wij hadden, heeft ze ons verder ​kunnen helpen. Wij hebben zowel een uitgebreid ​interieuradvies voor de woonkamer als een ​mondeling interieuradvies voor een aantal ​slaapkamers van onze nieuwbouwwoning laten ​maken. Zeker een aanrader! Heel blij mee!

Laura Futterer, Eindhoven

5 Star Rating Icon

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? ​Neem dan gerust contact op. We helpen graag verder.

Chat Message Icon
Phone Call Icon
Mail Icon

Mackaylaan 2

5631 NL Eindhoven

KVK: 65896769

BTW: NL001783894B79

Roomz

interieuradvies